Politica de confidențialitate 

Declarație de confidențialitate La ALLA 4 ALL SRL, respectul pentru confidențialitatea dvs. este o prioritate. Această politică descrie cum protejăm și gestionăm datele personale pe care ni le furnizați. Vă recomandăm să citiți acest document înainte de a utiliza serviciile noastre.

Operatorul de date personale ALLA 4 ALL SRL este responsabil pentru gestionarea datelor dvs. personale, conform regulamentelor GDPR. Pentru întrebări legate de protecția datelor, vă rugăm să ne contactați la office@allaforall.ro.

1. Ce date colectăm? Când ne contactați prin formularul de pe site, colectăm numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații sunt folosite pentru a facilita comunicarea cu dvs.

2. Interacțiunea cu website-ul nostru Serverul nostru înregistrează automat adresa IP și alte detalii ale vizitei dvs., cum ar fi paginile accesate. Aceste informații sunt folosite pentru securitatea IT, analiza și îmbunătățirea website-ului. De asemenea, utilizăm cookie-uri pentru a optimiza navigarea pe site-ul nostru.

3. Scopul prelucrării datelor Prelucrăm datele personale pentru a răspunde cererilor dvs. și pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau contractuale. Datele pot fi folosite și în scopuri de marketing și publicitate, cu respectarea reglementărilor legale.

4. Dezvăluirea datelor personale Datele dvs. pot fi partajate cu terți, cum ar fi furnizori de servicii sau consultanți, numai când este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate. Informațiile pot fi, de asemenea, dezvăluite autorităților legale în cazuri specifice.

5. Transferul datelor Informațiile dvs. sunt stocate și procesate în România, în cadrul Spațiului Economic European. Nu transferăm datele în afara SEE decât pentru a respecta obligațiile legale.

6. Stocarea și retenția datelor Datele sunt păstrate conform criteriilor stabilite pentru a îndeplini scopurile colectării sau conform obligațiilor legale.

7. Securitatea datelor Implementăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. de acces neautorizat sau pierdere accidentală. Datele sunt stocate pe servere securizate, iar transferul datelor este realizat prin metode securizate.

8. Drepturile dvs. Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele personale pe care le deținem despre dvs. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa office@allaforall.ro.

9. Modificări ale politicii Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată; orice modificare va fi comunicată pe site-ul nostru sau prin e-mail.

10. Contact Pentru orice întrebări suplimentare, contactați Ofițerul nostru de Protecția Datelor la adresa de e-mail office@allaforall.ro sau folosiți formularul de contact de pe site-ul nostru.

Sediul social B-dul Iuliu Maniu, Nr. 7, Sector 6, București

Telefon 0735.512.288

Program Luni – Vineri, 9:00 – 18:00

E-mail office@allaforall.ro

Această politică de confidențialitate reflectă angajamentul nostru de a asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu legile aplicabile.

De asemenea, considerăm că este util sa cunoașteți datele de contact ale Autoritatii Naționale pentru Protecția Datelor: adresă: B-dul Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti, tel. +40 21 252 5599, fax +40 21 252 5757, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro